notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Honlapkészítés, mely egy héten belül a befektetés árának a sokszorosát hozza? Létezik ez?

hirdetes

Honlapkészítés, mely egy héten belül a befektetés árának a sokszorosát hozza? Létezik ez?

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Honlapokat sokan készítenek. A honlapkészítés ára 50.000 Ft környékérõl indul, és a határ a csillagos ég. Milyen honlapot érdemes tehát venni? Mennyit fektessünk a honlapkészítésbe?

Ön miért jutott erre a honlapra? Mert ez az oldal egy hatékony, keresõbarát oldal! Szeretne Ön is több látogatót, egy hatékony és üzletet hozó honlapot? Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Lummer Róbert egyéni vállalkozó honlapja 50.000 Ft-ba került. Az elsõ héten 6 ajánlatkérés érkezett: 1 tetõ készítésre, egy finn szauna gyártásra, 3 kerítés építésre, és egy fa garázskapu gyártásra. A kiadott árajánlatokból született megrendelés értéke 4.750.000. Ha nem is ismerjük Lummer úr nyereségrátáját, könnyû elgondolni, hogy biztos, hogy több mint 500.000 Ft….. Így Lummer úr 50.000 Ft-os befektetése egy héten belül tízszeresen megtérült!

Érdemes tehát 50.000 ft-ért honlapot vásárolni? Elég az üzletkötéshez egy 50.000-os honlapkészítés, mint beruházás? Igen, amennyiben a honlapkészítõ online marketing tanácsadó segítségével végzi munkáját? Mit jelent ez? Egy honlap, kerüljön az akár több millió Forintba is,  mely a Weben nem megtalálható, semmit, de  egy fillért sem ér. Mit jelent az, hogy megtalálható?

A honlapok látogatottságának nagy része a szabad szavas keresõkbõl (Google, Tango stb.) érkezik. Az, hogy ezek a keresõk az adott honlapot a kívánt kulcsszavakra hányadikként regisztrálják, sok száz látogatónyi különbséget, így akár sok milliós árbevétel különbséget is jelenthet. Ezért nagyon fontos az online marketing tanácsadó munkája, aki a honlapkészítõ munkáját koordinálja, illetve a szükséges optimalizálást a honlap elkészülte után elvégzi.

hirdetes

Elég tehát mindenkinek 50.000 Ft-ot költenie a honlapkészítésre, megfelelõ Lummer Róbert úr honlapjához hasonló weblap mindenkinek? Mint látjuk ez az oldal is üzletet hoz, azonban ennél jóval többet tud hozni egy olyan honlap, amely tartalma nagyságrendekkel nagyobb, mint pl. a www.acs.ich.hu honlapé. A tartalom növekedése, amennyiben a honlap online marketing tanácsadó segítségével készült, minden egyes tartalom látogatók tucatjait vonzza majd az oldalra. Pl. a STandard-Team Kft. honlapján a 2006-os választásról szóló cikk a Google keresõben a választás 2006 szóra 2006 április 9.-én a 2. helyen volt, választás 2006 eredmény kifejezésre 2006. április 23.-án a Google keresõben az 1. helyen. Gondolható, milyen látogatottsága volt a STandard-Team Kft. oldalainak ezeken a napokon. Sok céges weblap egy év alatt nem vonzz annyi látogatót, mint amennyi egy óra alatt a STandard-Team Kft. honlapjain megfordult.

hirdetes

A vállalat presztízse is fontos dolog. Egy nagyobb Kft. egy Rt. nyilván valóan összetettebb honlapot kell készíttessen mint Lummer Róber egyéni vállalkozó. Összességében leszögezhetjük tehát, hogy ha egy honlap online marketing tanácsadó segítségével készül, akár egy 50,000 Ft-os honlap is sok millió üzletet hozhat, azonban minél többet fektetünk a honlapkészítésbe, annál több hasznot fog hozni.

A honlapkészítést az állam pályázati pénzekkel is támogatja, így a megterülés még ennél is gyorsabb lehet.....

A cikk megírása óta eltelt egy hónap. Azt már megszokhattuk, hogy nagyobb honlapjaink, melyeknél a Standard-Team Kft. volt az online marketing tanácsadó (mint pl a jatekpalota.hu) havi 15-20.000 látogatót vonzanak. Érdekes tapasztalat volt azonban, hogy a 3 statikus oldalból álló honlap, Lummer Róbert ev. honlapja az elsõ hónapban már több, mint 2000 látogatót vonzott! Sok honlapnak, mely esetleg több került ez akár egy éves látogatottsága is lehet....

Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

védjegyoltalom

Védjegyoltalomban részesülhet minden olyan megjelölés (szó, szóösszetétel, betű, szám,... Tovább

Tovább a lexikonra