notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hírességek, akiket örökbe fogadtak: 7 híresség, akit örökbe fogadtak, mégis beírták nevüket a történelembe

hirdetes

Hírességek, akiket örökbe fogadtak, mégis beírták magukat a történelembe

CZs
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Nem minden arany, ami fénylik, és nem minden híresség született papírpénzből font kelengyébe, amit az alábbi lista is bizonyít. Ma már ismeri a nevüket az egész világ, de mindezért keményen meg kellett dolgozniuk.

Hírességek, akiket örökbe fogadtak

Marilyn Monroe

Az egykori gyönyörű modell és imádott szinésznő emléke máig nem halványodott el. Marilyn gyermekkora azonban nem volt könnyű, nevelőszülők néhai modell, énekesnő és bálványozott színésznő ugyan csak 10 évig szerepelt a köztudatban, azonban emléke cseppet sem halványodott az elmúlt évtizedek során. Monroe szintén nevelőszülők és közeli rokonok között nőtt fel.

John Lennon

John Lennon a szerencsésebbek közé tartozik, nagynénje és nagybátyja nevelte fel, édesapja a hadseregben szolgált. Egy igazi legenda, aki már nem lehet köztünk, de emléke és munkássága örökké él.

Steve Jobs

Steve Jobs halála után a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb cégét hagyta maga mögött az Apple társalapítójaként, egyértelműen Ő a modern világ egyik legnagyobb elméje. Szülei úgy döntöttek, hogy megválnak gyermeküktől, így nevelőszülőkhöz került. Jobs tudta, hogy nem a vérszerinti szüleivel élt, de igyekezett mindenből kihozni a lehető legjobbat.

hirdetes

Nicole Richie

Nicole Richiet Lionel Richie fogadta örökbe. A The Simple Life című TV sorozat után lett híres, amiben Paris Hiltonnal (aki egyébként gyermekkori barátnője Nicole-nak) szerepelt.

Jamie Foxx

A színész szülei elváltak, és John Lennonhoz hasonlóan ő is egy családtaghoz, a nagymamájához került, ő fogadta be és nevelte fel. Sikeres színés és humorista, énekes-dalszövegíró és producer, a legjobb férfi szereplőnek járó Golden Globe díj tulajdonosa.

hirdetes

Nicole Polizzi

Nicole, aki a Jersey Shore című amerikai valóságshow Snookija, mindössze hat hónapos volt, amikor a szülei megváltak tőle. Ettől függetlenül kitartásáért hírnév lett a jutalma, egyyéb más talkshowkban is megjelent.

Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe a költészettörténelem egyik legjelentősebb alakja. Édesapja elhagyta a családját, édesanyja elhunyt, így nevelőszülőkhöz került. Sajnálatos módon 40 éves korában elhunyt, de alkotásai máig népszerűek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

metrológiai feladatkör

a mérés szabályozási rendszerének meghatározásával és bevezetésével kapcsolatos... Tovább

minõségirányítási rendszer

irányítási rendszer egy szervezet vezetésére és szabályozására, a minõség ... Tovább

Tovább a lexikonra
Történelem