notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Otthon melege pályázat

hirdetes

Ismét elérhető lesz az Otthon melege pályázat

SzSz
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Ismét lehet jelentkezni az Otthon melege pályázatára november 5. és 19. között. A mostani pályázatban háztartási gépek cseréjére van lehetőség a lakosság energia-felhasználásának csökkentése miatt. 

Otthon melege pályázat

Az Otthon melege pályázatot november 5. és 19. között lehet benyújtani a lakosságnak ügyfélkapun keresztül. Régiónként eltérő időben 4-4 órás időintervallumban lehet majd pályázni. 

A lakosságnak háztartási gépek cseréjére van lehetősége a mostani pályázaton, amely hűtőgépre, mosógépre és fagyasztóra vonatkozik. A pályázást segítő útmutatók már most hétfőtől elérhetőek online. 

A kormány idén kétmilliárd forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá a családok energiafelhasználásának csökkentéséhez. – mondta el Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára az ECHO TV Jó reggelt! című magazinműsorában. Ez nagyjából 89 ezer háztartás számára jelent segítséget – tette hozzá.

hirdetes

Az Otthon melege program keretében eddig körülbelül 200 ezer háztartás energetikai korszerűsítéshez járult hozzá. A korszerűsítéseknek évente 260-270 millió kilowattóra lakossági energia-megtakarítás köszönhető, amely nagyjából 95 ezer háztartás éves elektromos energiafogyasztása – mutatott rá az államtitkár.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Barter

Egy médiatulajdonos reklámidőt vagy hirdetési felületet biztosít más szolgáltatásért,... Tovább

eltérés

egy követelmény (3.1.2.) nem teljesülése Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek