notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Játék portál avagy készül a jatekpalota.hu

hirdetes

Játék portál avagy készül a jatekpalota.hu

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A STandard-Team Kft. online marketing osztálya az elmúlt hónapokban a Játékpalota Kft. megbízásából egy igazi játék portál kivitelezésével foglalkozik. Mi is lesz ezen portálon? Mi is az a Játékpalota? A Kft. közleményébõl kiderül. Kérjük, olvasson bele!

Komolyan vesszük a játékot, avagy indul a Játékpalota!

A Játékpalota honlapját jelenlegi készültségi állapotában megtekintheti a www.jatekpalota.hu címen.

 Biztos elgondolkozott már azon: jó lenne, ha volna a gyereknek egy izgalmas környezet, ahol jól érzi magát, akár egész nap, ahol biztos kezekben van, és közben Önnek jutna ideje arra is, hogy ügyeit intézze, vagy kikapcsolódjon.


Ha volna egy hely a gyerekeknek, ahol kedvükre játszhatnak… egy hely, ahol a tanulástól a játékáruházig minden megtalálható. Ahol állandóan friss élmények, megunhatatlan programok tartják õket izgalomban. Egy olyan hely, ahol gyermekbarát környezetben, szakképzett felügyelet mellett szórakozhatnak. Egy hely, ahol többszáz négyzetméter hirdeti: itt jó gyereknek lenni


Ez a hely létezik: a III. kerületben, a Rákóczi út 36. szám alatti Csillagvárban. A Játékpalota áruház és élményház.

Az óbudai élményközpont felhõtlen kikapcsolódást ígér kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. A Játékpalotában egyedülálló játékok, test- és agymozgató szabadidõs programok, valamint többszáz négyzetméteren elhelyezkedõ játéküzletek biztosítják a gyerekek önfeledt szórakozását. A szakképzett pedagógusok pedig garanciát jelentenek arra, hogy a kicsik jó kezekbe kerülnek.
De mi is várja a gyermekeket?

A digitális és sínen futó Carrera versenyautó pályákon egyszerre akár 4-en játszhatnak a száguldó kisautókkal, izgalmas csaták, igazi versenyek részesei lehetnek! Az eredményeket akár körönként, a beépített számlálónak és idõmérõnek köszönhetõen a digitális kijelzõn könnyen figyelemmel kísérhetik.
hirdetes

A gyerek bowling 2 pályán ugyanazt az élményt nyújtja, mint az eredeti játék, de a Játékpalotában kifejezetten gyerekeknek építettük.

Az internetszobában 8 számítógépen lehet játszani, tanulni, internetezni. A gyerekek biztonsága miatt csak ellenõrzött internetes oldalak látogathatók.

A minimoziban 35 négyzetméteren egész nap gyerek-, mese- és diafilmeket nézhetnek a vendégek – változó mûsorral, a legnagyobb kényelemben.

A kreatívszobában csaknem minden megtalálható, ami a gyerek keze ügyébe kerülhet: üvegfestéssel, hajtogatással, textilfestéssel éppúgy eltöltheti idejét, mint a gyurmázással, gyöngyfûzéssel vagy rajzolgatással. Természetesen külön figyelmet fordítunk az általános tisztaságra is.

A dühöngõ az izgõ-mozgók fellegvára, hiszen a 60 m2-es helyiségben 16 négyzetméternyi, játékpalotát formázó ugráló várja, hogy birtokba vegyék. Ezen kívül csúszda, labdák tömkelege, és szivacslabdákat célba lövõ ágyú várja a gyerekeket.

A gyerekzsúrszobák a különféle szülinapi bulik, gyerekezsúrok otthona. Két szobája, a padlószõnyeges, igényesen kialakított, külön-külön 15 és 25 gyereknek teret adó helyiség teszi lehetõvé akár két rendezvény egyidejû megtartását is. Emellett igénybe lehet venni animátorok, bohócok, színészek közremûködését. A hangulat még tovább fokozható: a két szoba közötti színpadon divatbemutatókat, bohócmûsorokat és gyermekszínházi elõadásokat láthat az erre fogékony kiskorú nézõsereg.

hirdetes

A szórakoztató programok mellett a 10 órától 20 óráig nyitva tartó büfé és csomagmegõrzõ teszi teljessé Ön és gyermeke kényelmét.

Sok-sok lehetõség, egy cél érdekében: hogy gyermeke boldogan töltse el nálunk idejét. Mi komolyan vesszük a játékot, a gyerekek kívánságait – és ez még csak a kezdet. Ha figyeli a Játékpalota, Magyarország legnagyobb gyermekszórakoztató központjának szórólapjait és honlapját, idejében megtud mindent a különleges hétvégi programokról, havonta megújuló akcióiról.

Készüljön fel hát a második gyermekkorra, mert lehet, hogy Ön is könnyen belefeledkezik a gyermekével közös idõtöltésbe.
A Játékpalota vásárlóit ráadásul különleges jutalmak várják. Jöjjön be hozzánk a Játékpalota Jutalomfüzetért, olvassa át, és miután vásárolt, válasszon a legkülönfélébb ajándékok közül!

Sok hely létezik, ahol gyerekét szórakoztatás várja. Az igazi játék azonban csak most kezdõdik!
A Játékpalota 2005. november 4-én nyitja meg kapuit a Csillagvárban (1039 Budapest, Rákóczi út 36.), a honlap is ezen a napon indul a www.jatekpalota.hu oldalon!

Gyerünk játszani!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

érvényesítés/jóváhagyás (validálás)

annak megerõsítése objektív bizonyíték szolgáltatásával, hogy az adott szándék... Tovább

auditcsoport

egy, vagy több auditor , aki auditot végez 1. MEGJEGYZÉS: Az... Tovább

Tovább a lexikonra