notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázati kiírások felfüggesztése

hirdetes

Pályázati kiírások felfüggesztése

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatóság által meghirdetett GVOP-2005-4.1.1, GVOP-2005-4.1.2, GVOP-2005-4.2.1, GVOP-2005-4.2.2.  pályázati kiírások keretében a 2006. július 5-ig 210 db pályázat kapott támogatást, összesen több mint három milliárd Forint értékben.
A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatósága a fenti kiírásokra beadott pályázatok befogadását 2006. augusztus 11-i (péntek) hatállyal felfüggeszti.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

A felfüggesztés értelmében a Közremûködõ Szervezet, az IT Információs Társadalom Kht. kizárólag a 2006. augusztus 11-én éjfélig postára adott (postai érkeztetõ bélyegzõvel ellátott) pályázatokat fogadhatja be, az ezen idõpont után benyújtott pályázatoknál nem áll módjában a pályázatkezelési folyamatot megindítani.

Most lássuk mirõl is szólnak ezek a pályázati kiírások, mi a céljuk, mekkora a támogatási összeg, végsõ soron tekintsük át, hogy mirõl maradnak le, ha augusztus 11-ig nem készítik, készíttetik és postázzák el a pályázatukat.

GVOP-2005-4.1.1.
Pályázat vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek támogatására

A támogatás célja

E-gazdaság fejlesztése, e-kereskedelem ösztönzése intézkedés „Integrált üzleti rendszerek támogatása”

„A” pályázati cél:
Az integrált üzleti rendszerek bevezetésének, korszerûsítésének, illetve bõvítésének támogatása, és ezáltal hatékonyság növelésének, mûködési költségek csökkenésének elõsegítése a vállalkozások belsõ üzleti, ügyviteli folyamataiban.
„B” pályázati cél:
A vezetõi döntéstámogató, illetve üzleti  intelligencia rendszerek bevezetésének támogatása, és ezáltal a döntéshozatali folyamatok felgyorsulása révén javulás elõsegítése a termelékenység, ajánlattételi, szerzõdéskötési és teljesítési határidõk, mûködési költségek terén, továbbá, a vállalati folyamatok átláthatóbbá, a vezetés által naprakészen követhetõvé tétele.
„C” pályázati cél:
A munkafolyamat-irányítási, elektronikus iratkezelési rendszerek bevezetésének támogatása, és ezáltal a vállalati belsõ menedzsmenti és adminisztratív folyamatok felgyorsulásának, átláthatóbbá válásának elõsegítése, a mûködési költségek, teljesítési határidõk csökkentése, így a termelékenység javítása, továbbá, a dokumentációhoz felhasznált papírmennyiség — így a környezetre gyakorolt káros hatások — mérséklése.

hirdetes

A támogatás mértéke

Pályázati céloktól függõen 8-20 millió Forint, illetve 8-50 millió Forint, de minden esetben legfeljebb 50%.

GVOP-2005-4.1.2.
Üzleti partnerek közötti E-kapcsolat fejlesztése

A támogatás célja

A pályázat alapvetõ célja, hogy a hazai kis- és középvállalkozások számára az e-gazdaságban rejlõ lehetõségek kiaknázása érdekében támogatást nyújtson az alábbi fejlesztések megvalósításához:

„A” pályázati cél:
Elektronikus piactér létesítése
„B” pályázati cél:
 Vállalati elektronikus értékesítési és ügyfélszolgálati rendszer létrehozása
„C” pályázati cél:
 Vállalatközi elektronikus üzletviteli rendszer kialakítása:
„D” pályázati cél:
 Csatlakozás elektronikus piacterekhez

A támogatás mértéke

A támogatási intenzitás minden esetben legfeljebb 50%.

A pályázati cél: minimum 8 millió Ft, maximum 50 millió Ft.
B pályázati cél: minimum 4 millió Ft, maximum 40 millió Ft.
C pályázati cél: minimum 4 millió Ft, maximum 50 millió Ft.
D pályázati cél: minimum 2 millió Ft, maximum 5 millió Ft.

GVOP 2005-4.2.1
Üzleti tartalomfejlesztés támogatása kis- középvállalkozások számára

A támogatás célja

Az intézkedés célja magyar és idegen nyelvû adattartalmak hatékony elõállítása, a hozzáférés lehetõségeinek megteremtése, megfelelõ tartalom-elõállítási infrastruktúra kialakítása. A pályázati célok:

hirdetes
Új, on-line tartalmak létrehozása és szolgáltatása;
 meglévõ tartalmak on-line hozzáférhetõvé tétele, szolgáltatása, a hozzáférés javítása.

Támogatás mértéke:

A támogatás mértéke a projekt elszámolható költségeinek legfeljebb 50 %-a, de minimum 5 millió Ft, maximum 100 millió Ft.

GVOP-2005-4.2.2.
Állami támogatás tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztésére

A pályázat célja
 
Az intézkedés célja magyar és idegen nyelvû adattartalmak hatékony elõállítása, a hozzáférés lehetõségeinek megteremtése, megfelelõ tartalom-elõállítási infrastruktúra kialakítása. A digitális tartalmak és szolgáltatások kialakítása, fejlesztése elõsegíti a magyar tartalomipar teljesítményének növekedését, ami lendületet ad az üzleti célú információ-felhasználásnak és élénk keresletet támasztva életképes vállalkozások sorát tartja el.
A pályázat célja, hogy növekedjék a közcélú adatok újrafelhasználása és kereskedelme, és váljék minél több tudományos és kulturális tartalom a közintézmények és a magánszféra együttmûködésének részeként on-line elérhetõvé.

Támogatás mértéke:

A támogatás mértéke a projekt elszámolható költségeinek legfeljebb 50 %-a, de minimum 5 millió Ft, maximum 100 millió Ft.

A további feltételekrõl, és egyéb pályázati kiírásokról részletes tájékoztatás az aktuális pályázatok menüpont alatt.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

logisztika

A vállalatnál szétszórtan elhelyezkedő, de a termék fizikai mozgatásához kapcsolódó... Tovább

vevõ

szervezet , vagy személy, amely vagy aki kap egy terméket PÉLDÁK:... Tovább

Tovább a lexikonra