notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nagyszerű programötletek karácsonyi céges bulihoz programozóknak, legjobb programötletek céges bulihoz programozóknak

hirdetes

Nagyszerű programötletek karácsonyi céges bulihoz programozóknak

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ha cégedben sok programozó dolgozik, akkor talán keresed azokat az ötleteket, amelyek a tech-szakembereket is elvarázsolják egy karácsonyi céges bulin. Ne aggódj, segítünk néhány programötlettel, amelyekkel még a kódokkal álmodó munkatáraid is jól érzik majd magukat.

Programötletek céges bulihoz programozóknak

Programötletek karácsonyi céges bulihoz programozóknak

HR-esként, más területről érkező managerként, rendezvényszervezőként, vagy csak egy szimpla dolgozóként, akire rá lett bízva a karácsonyi céges buli szervezése egy programozókat foglalkoztató cégnél, kicsit nehéz helyzetben érezheted magad. Nem csak te érzed úgy, hogy az informatikusok, programozók kicsit más világ, hanem így is van, de meg lehet találni hozzájuk az utat. Az RV Event rendezvényszervező cég munkatársai mutatnak néhány szuper programötletet karácsonyi céges bulihoz programozóknak. Ráadásul az RV Event nemcsak tök jó programötleteket, hanem tök jó céges helyszíneket javasolt. Ezek a céges buli helyszínek Kaposváron, lehet a ti cégetek számára is több mint tökéletesek. Az RV Eventnél számtalan extra szolgáltatás érhető el a helyszín biztosításán kívül, például teljes körű catering igényekre szabva, teljes ünnepi dekor, vendégfogadás, vendéglista kezelése – és minden egyén, amire igényed van. Na de lássuk is a programjavaslataikat, ami remélhetőleg számodra is hasznos lesz majd. További ötletekért az RV Eventnék tudsz érdeklődni!
 

Legjobb programötletek programozóknak: Kódolós kihívás

Mi lehetne jobb egy programozóknak szóló bulin, mint egy kódolási kihívás? Szervezz egy versenyt, ahol a résztvevők különböző programozási feladatokat oldanak meg. Lehetnek egyszerűbb problémák és komplexebb projektek is. Azok, akik a leggyorsabban és a legjobban teljesítik a kihívásokat, díjakat vagy elismeréseket kaphatnak.

hirdetes

Legjobb programötletek programozóknak: Technikai kvíz

Szervezz egy technikai kvízt, amely a programozók tudását és szakértelmét teszteli. Készíts kérdéseket különböző programnyelvekről, informatikai témákról és technológiai történelemről. A legmagasabb pontszámot elérő csapat vagy személy nyerhet valamit.

Legjobb programötletek programozóknak: Videojáték verseny

A programozók nagy része rajong a videojátékokért, így egy videojáték verseny remek ötlet lehet. Válassz ki néhány népszerű játékot, és hagyd, hogy a résztvevők csapatokba szerveződjenek és versenyezzenek egymással. Akár e-sport stílusú versenyt is szervezhetsz, ahol a legjobb játékosok díjakat nyerhetnek.

Legjobb programötletek programozóknak: Geeky ajándékbörze

Kérj minden résztvevőt, hogy hozzon magával valamilyen technikai vagy geeky ajándékot egy ajándékcsere játékhoz. Lehetnek ezek új vagy régi elektronikai eszközök, vicces programozói pólók. Ez a játék biztosítja a jó hangulatot és még az ajándékok cseréje is összeköti a résztvevőket. Akár előzetesen neveket is lehet húzni egy nagy kalapból, a már jól megszokott módon.

hirdetes

Legjobb programötletek programozóknak: Tech Hackathon

Szervezz egy mini-hackathont a céges buli keretében. Adj egy közös problémát, amit a programozóknek meg kell oldaniuk rövid idő alatt. Az összejövetel végén pedig mutassák be a megoldásaikat. Ez remek lehetőség a kreativitás megmutatására és a közös munkára.

Legjobb programötletek programozóknak: Technikai dmók

Kérj néhány programozót, hogy mutasson be rövid technikai demókat vagy prezentációkat azokról a projektekről, amelyeken dolgoznak. Ez nem csak lehetőség a csapattagoknak, hogy bemutassák a tehetségüket és az eredményeket, hanem inspiráló is lehet a többieknek.

Legjobb programötletek programozóknak: Karácsonyi geek kosztümverseny

Bátorítsd a résztvevőket, hogy öltözzenek fel kedvenc geek karaktereiknek karácsonyi köntösben. Lehetnek ezek Star Wars szereplők, sci-fi hősök vagy éppen népszerű videojáték karakterek.

Legjobb programötletek programozóknak: Papírrepülők versenye

Hagyj néhány perces szüneteket a programban, hogy a résztvevők részt vegyenek egy papírrepülők versenyében. Mindenki készíthet saját papírrepülőt, majd versenyezhetnek a leghosszabb repülési távolság vagy precizitás tekintetében.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Azbeszt-gumi tömítőlemez

 Azbeszt-gumi tömítőlemez, tömítőanyag (IT lemez): az IT-lemezeket úgy készítik, hogy... Tovább

Magyar Szabványügyi Testület

Az MSZT honlapján internetes Szabványkatalógus áll az olvasók rendelkezésére a magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek