notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az nyár slágere a reklámajándék törölközõ

hirdetes

Az nyár slágere a reklámajándék törölközõ

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Partnerünk a Velünk Kft. reklámajándék tanácsadói szerint, az idei nyár reklámajándék slágere a törölközõ. Célszerû nagyobb méretet választani, így a strandon, fürdõkben feltûnõbb lesz cégünk emblémája. Hímzéssel feliratozva igényes ajándék. Többféle minõség és méret, és széles színválaszték közül választhat törölközõinkbõl.

A nyár slágere a reklámajándék törölközõAz alábbi cikket a Velünk Kft. bocsátotta rendelkezésünkre érdekesség gyanánt, hogy mi mindenre lehet még használni a törölközõt.

"A törülközõ,

írja az Útikalauz, a lehetõ leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Egyrészt komoly gyakorlati értéke van: beletakarózhatunk, hogy meleghez jussunk, míg átugrándozunk a Laglan-Béta hideg holdjain; heverhetünk rajta, míg a Santagrinus-V ragyogó, márványhomokos tengerpartjain szívjuk a sûrû tengeri levegõt; felvitorlázhatjuk vele minitutajunkat, míg lefelé sodródunk a lassú, lomha Moth folyón, takarózhatunk vele, miközben Kakrafoon sivatagainak vörös csillagai ragyognak ránk, megnedvesíthetjük és fegyverként használhatjuk kézitusában, fejûnkre tekerhetjük, hogy távol tartsuk a mérges gõzöket, vagy hogy elkerüljük a Traal bolygó Mohó Poloskapattintó Fenevadjának pillantását (észvesztõen ostoba állat, azt hiszi, ha õ nem lát téged, te se látod õt - annyi esze van, mint egy cipõtalpnak, de nagyon-nagyon mohó), veszély esetén vészjelzéseket adhatunk vele, és természetesen bele törölközhetünk, ha még elég tiszta hozzá." :)

hirdetes

hirdetes

Részletekért látogasson el a Velünk Kft. honlapjára a reklámajándék.com oldalra!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõségterv

dokumentum , amely elõírja, hogy kinek, mikor, milyen eljárásokat és ezekhez milyen... Tovább

franchise

Termelők, nagykereskedők és más szolgáltató szervezetek mint rendszergazdák és független... Tovább

Tovább a lexikonra