notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mennyire ismered a régi kor mobiltelefonjait? Töltsd ki kvízünket és kiderül!


Mennyire ismered a régi kor mobiltelefonjait? Töltsd ki kvízünket és kiderül!

A most következő kvízjátékban nagyon régi mobiltelefonok mutatok nektek képeken, a ti dolgotok csak az, hogy kitaláljátok, milyen telefon szerepel a fotón! Menni fog? 


01. 2001-ben jelent meg az Ericcson Mobile Communications legkisebb telefonja, miután a Sony és az Ericcson összeolvadt, átnevezték T600-ra. Melyik Ericcson látható a képen?

02. Ez a készülék 2002-ben jelent meg a piacon, az első Nokia okostelefonként tartották számon. Symbian operációs rendszerrel rendelkezett, ő volt az első Nokia, aminek beépített kamerája volt. Melyik telefon szerepel a képen?

03. Kétsávos, GSM 900-as és 1800-as frekvencián használható mobiltelefon. A Nokia cég 2000 utolsó negyedévében mutatta be, Rengeteget adtak belőle el szerte a világon. Több utódja is van, 2017 júniusában pedig újra megjelent, de frissített változatban. Melyik telefon szerepel a képen?

04. Csúszkás telefon, amely 2004-ben váltotta fel a Samsung E-800-at, 1,3 megapixeles kamerával volt ellátva, LED vakuval, 2005-ben elnyerte a világ legjobb mobiltelefonja díjat. Melyik telefon szerepel a képen?

05. 2001-ben jelent meg a Siemens első GPRS mobiltelefonja, amely 360 kB belső memóriával rendelkezett, amely akkoriban nagyvonalúnak számított! Melyik telefonra gondoltunk?

06. 1999-ben jelentettek még a Nokia új telefonjának érkezését, a későbbiekben 160 millió darabot adtak el belőle! A történelem egyik legsikeresebb és legfejlettebb telefonja volt! Melyik mobil szerepel a képen?

07. 2009. január 7-én jelent meg, a K510i modell utódja. A Sony Ericsson egyik legnépszerűbb nem okostelefon eszköze, amelyet a piacon forgalmaztak. Melyik telefon szerepel a képen?

08. 2002-ben jelent meg először, a Nokia első JAVA telefonja volt, amely már monokróm kijelzővel volt ellátva. Melyik telefonra gondoltunk?

09. 2006-ban jelent meg először. A készülék négyszeres nagyítási funkciójú VGA-kamerával, integrált WAP-böngészővel és FM rádióval büszkélkedhetett Extra funkciónak tekintettük azt a három LED-et, melyek a fogadott üzeneteket, a beérkező hívásokat, valamint az akkumulátor töltöttségi állapotát jelezték. Melyik telefonról van szó?

címkék: Belföld, Érdekességek