notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Támadás Szilvásy nyaralója ellen

hirdetes

Támadás Szilvásy nyaralója ellen

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Szilvásy György az MTI-nek szerda délután megerősítette, az ő lesencefalui nyaralójának ajtaján találtak égési nyomokat

A polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős miniszter a történtekkel kapcsolatban mindössze annyit mondott: reggel értesítették az esetről, és együttműködik a nyomozást végző szervekkel. Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője korábban azt mondta: égési nyomokat találtak a Veszprém megyei Lesencefalun egy nyaraló ajtaján, az épületben senki sem tartózkodott.

Gyúlékony anyag volt a robbanás okozója

"Jelenlegi adatok szerint a bűncselekményt szeptember 3-án a hajnali órákban követték el, ismeretlen gyúlékony anyag felhasználásával" - olvasható a rendőrség honlapján. Az okozott kár megállapítása folyamatban van, személyi sérülés nem történt - írták. Az ügyben ismeretlen tettes ellen, rongálás bűncselekménye miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

hirdetes

Az MTI helyszínen lévő tudósítójának jelentése szerint Lesencefalu főutcáját lezárták, mindkét végén rendőrök teljesítenek szolgálatot. A forgalmat más útvonalakra terelik. A miniszter nyaralója mögötti kertekből azt lehetett látni, hogy a hátsó kapuján két kavicsszállító teherkocsi ment be, az üdülő udvarán munkagép dolgozik, de több személygépkocsi is ott parkol.

Tűzszerészek vizsgálják a robbantott helyett

hirdetes

Kigyós Ferenc, Lesencefalu polgármestere elmondta, tudomása szerint nem Molotov-koktél robbant az udvaron, ugyanis a detonáció ereje annál sokkal nagyobb volt. Közlése szerint a helyszínt tűzszerészek vizsgálják.

A polgármester hozzátette: a miniszteri nyaralónak a verandája és egy folyosó sérült meg a robbanás következtében. Léder Müller Éva, aki Szilvásy György házával szemben lakik, azt közölte az MTI-vel, hogy hajnalban rettenetes erejű detonációra ébredt fel. Közlése szerint tüzet nem tapasztalt a miniszteri üdülő udvarán, de nagyon erős benzinszagot érzett.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

policentrikus marketingstratégia

A vállalat minden piacot önálló egységként kezel, és a helyi adottságokhoz igazodó egyedi... Tovább

minõségirányítás

összehangolt tevékenységek egy szervezet vezetésére és szabályozására, a minõség... Tovább

Tovább a lexikonra