notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

SEO tippek kezdőknek

hirdetes

10 SEO tipp kezdőknek

SzSz
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

 SEO tippek kezdőknek

6. Foglalkozz a PR-ral


Az online világban az elismert webhelyektől megszerzett/kiérdemelt hivatkozások igazolják webhelyed hitelességét és megbízhatóságát. Minél több elismert webhelyről szerzel webhelyedre mutató linkeket, annál elismertebbé válik idővel az is.

Linkeket persze tilos vásárolni, vagy csalással megszerezni, ezért fontos, hogy jó kapcsolatokat építs ki másokkal az interneten. Ha vannak PR-ral megbízott munkatársaid, akkor ez az ő feladatuk lesz, ha viszont nincsenek, akkor ebben az útmutatóban (https://www.marketingprofesszorok.hu/linkepitesi-technika-keresooptimalizalas-2018.html) találsz néhány linképítési technikát, amelyek még ma is működnek!


7. Foglalkozz a közösségi médiával


A közösségi média remek platformokat kínál márkád népszerűsítésére. Habár a közösségi média és a keresőoptimalizálás kapcsolata nem teljesen tisztázott a Google részéről, kétségtelen, hogy ha minél több emberhez jutnak el tartalmaid, akár a Facebookon, akár a Twitteren, vagy bármilyen más platformon, akkor több esélyed lesz értékes visszahivatkozásokat szerezni.

hirdetes

Nem szabad azonban beleszaladni abba a hibába, amelyet sok kisebb vállalat és cég elvét – ne próbáld egyszerre meghódítani az összes közösségi hálózatot! Először is meg kell ismerkedned velük, hogy kiderítsd, egyáltalán megéri-e időt szánnod rájuk, másrészt egyszerre csak egyre érdemes koncentrálnod, különben erőforrásaid és időd túl sok hely között oszlik majd meg, és sehol nem leszel képes stabil, érdemleges jelenlétet kiépíteni márkádnak.

8. Barátkozz össze a Google Analytics-el


Az optimalizálásnak csak úgy van értelme, ha nyomon tudod követni fejlődésedet. Ebben a Google ingyenes, és pótolhatatlanul hasznos statisztikai eszköze, a Google Analytics nyújt majd segítséget. Az Analytics rengeteg fontos statisztikát képes megmutatni, például, hogy éppen hányan nézegetik webhelyed oldalait, hogy honnan érkeznek a látogatók, hogy mennyi időt töltenek webhelyeden, hány oldalt néznek meg egy látogatás alatt, és még sok egyebet is.

hirdetes

Tölts el egy kis időt az Analytics felfedezésével, mert e nélkül nem tudhatod, hogy jó úton haladsz-e a hatékonyabb SEO felé!

9. Olvass SEO blogokat


Nem egy blog (https://www.matebalazs.hu/) foglalkozik kiváló SEO és egyéb digitális hírek, útmutatók, és trükkök megosztásával, amelyekből rengeteget tanulhat az ember. Érdemes feliratkozni néhányra, és követni őket a közösségi médián is, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb tartalmakról.

10. Járj utána!


Ha kérdésed van, akkor ne félj feltenni azt SEO fórumokon, vagy a közösségi médiás csoportokban. Ezek a közösségek azért jönnek létre, hogy tanulhassanak egymástól, és megosszák tapasztalataikat az érdeklődőkkel.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

eltérési engedély

a termék létrehozása elõtt adott hozzájárulás egy termék (3.4.2.) eredetileg... Tovább

ISO 9001

MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány AZ ISO 9001 egy nemzetközi szabvány. A szabvány alapján... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek