notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az SMM és a SMO jövője

hirdetes

Az SMM és a SMO jövője

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON


A Social Media Marketing (SMM) és a Social Media Optimization (SMO) jövője.

Az SMM és a SMO jövője

Mi az SMM és az SMO?

Az SMM angolul a Social Media Marketing, azaz a Közösségi Média Marketing rövidítése. Az SMO, Social Media Optimization pedig az SMM-re alapuló optimalizálás.

A közösségi média átalakulása - Facebook és Twitter, videó marketing

Az elmúlt 2 évben a közösségi média óriási változásokon ment át. A blogokból és a fórumokból indultunk és mára elérkeztünk a Facebook-hoz és a Twitterhez. Ezek mellett megjelent egy mégújabb marketing ág, a videó marketing. Videó marketing alatt most nem a Youtube-os hírdetésekre gondolunk. A videók eredeti tartalmat biztosítanak a web számára.

hirdetes

.TV domain

Bizonyos hónapokban robbanásszerű növekedés tapasztalható a .TV domain nevek keresésében. A .TV végű domain neveket a profi sport csatorna, az ESPN kezdte el fejleszteni. Ezek az új online videó oldalak nem a már meglévő .com címeket akarják helyettesíteni, hanem annak online kiterjesztései.

Internetes TV talk show

A Fast Company írt egy cikket egy internetes TV talk show-ról, a The Young Turks-ről. Több, mint 450.000 ember nézi a műsort a Youtube-on, ahol több, mint 100.000 kommentelővel rendelkeznek.

iPhone és Android a PC helyett

További kimutatások szerint egyre több fiatal használja pl. az iPhone-t vagy az Androidot internetezésre, mint egy PC-t. A 3G  és a 4G networkökkel a videók nézése és a netezés biztonságos, a minőség HD, tehát egyre több és több ember kattan rá a használatukra.

hirdetes

Saját online TV csatorna

Az online videók nagy előnye napjainkban az, hogy interaktív lehetőségekkel bír. Olyan szolgáltatásokon keresztül, mint pl a ustream, magas minőségű live és real-time kapcsolatot létesíthetünk közönségünkkel. Olyan ez, mintha saját TV csatornánk lenne.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Szeretem a bankom

A Budapest Bank szeretem a bankom kampányának online marketing csődje, avagy amikor nem... Tovább

irányítási rendszer

rendszer politika és célok megfogalmazásához, valamint a célok eléréséhez ... Tovább

Tovább a lexikonra