notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Technológia korszerûsítés, vállalati honlapok készítése

hirdetes

Technológia korszerûsítés, vállalati honlapok készítése

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Március közepén ismét megjelenik a tavalyi év két legnépszerûbb pályázata, a honlapkészítés és a gépbeszerzés, valamint telephely korszerûsítés támogatására kiírt pályázat. A STandard-Team Kft. mindkét pályázat megírásában töretlenül sikeres. A pályázatok beadására csak rövid ideig lesz mód, így javasoljuk, hogy már most vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amennyiben új honlapkészítés vagy gépbeszerzés finanszíroztatása a céljuk!

A vállalkozások rendkívüli érdeklõdésére az alábbi cikkben röviden tájékozatatást adunk a legnépszerûbb 2 pályázat 2006 éveben történõ kiírásával kapcsolatban. Ez a két pályázat a technológia korszerûsítéséhez és honlapok elkészítéséhez kapcsolódik (GVOP 2.1.1. és az SZVP-2006-I)

 

Pályázatfigyelés szolgáltatásunk feltételei itt!

Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

 

 

A (GVOP-2006-2.1.1.) mûszaki-technológiai hátterének fejlesztése pályázatot olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik új, vagy 3 évnél nem öregebb használt gépet szeretnének beszerezni, illetve építeni, vagy meglévõ épületüket bõvíteni szeretnék. 150 m2 alatti kereskedelmi helyiség fejlesztése és korszerûsítése is támogatható. Elszámolható összes költségének legfeljebb 35%-a, amely minimum 1 millió Ft, maximum 25 millió Ft lehet támogatás.

A (GVOP-2006-2.1.1.) mûszaki-technológiai háttér fejlesztése pályázatot olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik új, vagy 3 évnél nem öregebb használt gépet szeretnének beszerezni, illetve építeni vagy meglévõ épületüket bõvíteni szeretnék. 150 m2 alatti kereskedelmi helyiség fejlesztése és korszerûsítése is támogatható. Az elszámolható összes költségnek legfeljebb 35%-a, amely minimum 1 millió Ft, maximum 25 millió Ft lehet támogatás.
hirdetes

Az ingatlan építés és fejlesztés támogatása 2006-ban lehetséges, hogy megszûnik ebben a körben, mivel a pályázat kiírói úgy gondolják, hogy a gépek, eszközök beszerzésének támogatása esetén nagyobb darabszámban támogathatók a projektek.

A pályázat bírálata során kiemelten kezelik a vállalkozások gazdálkodását, ezért olyan cégek, akik az eredményüket minimalizálták az elmúlt években, kis eséllyel pályáznak. Nagy valószínûséggel idén is magasabb lesz a ponthatár a megcélzott 60 pontnál, mert a nagy érdeklõdés miatt nem lehet minden projektet támogatni.

2006-ban a források kisebbek lesznek mint 2005-ben voltak, és a GVOP 2.1.1. pályázat csupán 4-5 hétig lesz kiírva.

Az SZVP-2006-I pályázat szintén márciusban várható. Ezzel a pályázattal azok a cégek nyerhetnek támogatást honlapjuk elkészítésére, akiknek nincs még saját honlapjuk. A támogatás intenzítása ebben a pályázati körben is csupán 30-40 % lehet.

hirdetes

Ez a pályázat azért népszerû, mert az interneten saját honlappal való megjelenéssel a vállalkozások széles körben megismertethetik potenciális partnereikkel tevékenységüket, termékeiket, szolgáltatásaikat. A honlap megjelentetése nem eredményezi ugyan az elektronikus kereskedelem bevezetését, de elõfeltétele annak, és megteremti a továbblépés lehetõségét ezen az úton. A pályázat közvetlen feladata az informatikai kultúra fejlesztése, távlatilag elõsegíteni az e-kereskedelem kialakítását.

Pályázatfigyelés szolgáltatásunk feltételei itt!

Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

vertikális marketingrendszer

Az értékesítési út szereplői közötti valamilyen mértékű vertikális integráció megléte. Tovább

infrastruktúra

<szervezet> egy szervezet mûködéséhez szükséges feltételek, berendezések és... Tovább

Tovább a lexikonra