notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ISO 9001és ISO 14001 belsõ auditori tanfolyamaink tapasztalatai, a résztvevõk véleménye

hirdetes

ISO 9001és ISO 14001 belsõ auditori tanfolyamaink tapasztalatai, a résztvevõk véleménye

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Évek óta tartunk tanfolyamokat minõség- és környezetirányítási rendszerekkel kapcsolatban.
Legnépszerûbb tanfolyamaink a belsõ auditori tanfolyamok, melyekre mindig sok érdeklõdõ van.

Honnan érkeznek a résztvevõk?

Általában olyan résztvevõk vannak, akiknél már mûködõ ISO 9001 és/vagy 14001 rendszer van. Számukra a cél olyan tudás megszerzése, amivel a kiépített irányítási rendszerüket mûködtetni tudják, le tudják vezetni a belsõ felülvizsgálatokat, ismerik a szabvány követelményeket. Vannak olyan résztvevõk is, akiket érdekli a téma, vagy most szeretnék a rendszerüket kiépíteni.
Így ennek megfelelõen alakítottuk a tanfolyamaink tananyagát.

Rendszerszabvány

Elsõ lépcsõben – bármely tanfolyamról van is szó – a legfontosabb a rendszerszabvány ismertetése. Bemutatjuk a minõségirányítási és környezetirányítási szabványokat. Az anyag önmagában elég „száraz”, így mindig példákon keresztül szemléltetjük a követelményeket.

hirdetes

Belsõ auditori ismeretek

A tanfolyam másik része a belsõ auditori ismeretek, elméleti és gyakorlati szinten is. Ismertetjük az ISO 19011-es szabványt, bemutatjuk milyen elõkészületek szükségesen a belsõ auditra, hogyan kell tervezni, programozni az auditokat. Gyakorlatban kipróbálhatják a résztvevõk milyen nyitó- és záróértekezletet tartani, hogyan kell kérdéslistát készíteni, illetve hogyan kell magát a vizsgálatot elvégezni.
Tanácsokat adunk, hogy mit érdemes, illetve hogyan nem szabad viselkedni egy auditornak.

Résztvevõk visszajelzése

A résztvevõk visszajelzése szinte kivétel nélkül pozitív. Az elõadóink tapasztalt szakemberek. Kiválasztásuknál is törekszünk arra, hogy gyakorlati tapasztalatuk is legyen, ne csak elméletben ismerjék a szabványokat. Mivel a tanfolyam interaktív, a résztvevõknek van lehetõségük arra, hogy a saját területükkel kapcsolatos kérdéseket, kételyeket megvitassák az elõadókkal.

hirdetes

Az elõadás mellett oktatási anyagot biztosítunk a résztvevõknek, melyek tartalmazzák a teljes tananyagot. Ez segíti a vizsgára való felkészülést, illetve a munkájuk során hasznosítani tudják a résztvevõk.

A tanfolyam végén mindig megkérjük a résztvevõket, írják le nekünk a véleményüket. A pozitív visszajelzések mellett a javaslataikat is figyelembe vesszük, így tudunk egyre színvonalasabb szolgáltatást nyújtani.

Az elégedettséget mi sem mutatja jobban, mint hogy többen érkeznek ajánlások útján, illetve egy-egy cégtõl többen is hozzánk jönnek vissza tanfolyamokra.

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Totális Internetes Jelenlét

Totális Internetes Jelenlét, azaz a Total Internet Presence TIP   Mi is a TIP... Tovább

referenciacsoport

A referenciacsoportok mindazok a csoportok, amelyek az ember attitűdjeire vagy magatartására... Tovább

Tovább a lexikonra