notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Minõségügyi vezetõi tanfolyam

hirdetes

Minõségügyi vezetõi tanfolyam

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Szeretnél minõségügyi vezetõ lenni? Vagy szeretnéd, ha céged minõségügyi vezetõje megfelelõ képzettséggel is rendelkezne?
A STandard-Team Kft. minõségügyi vezetõ, minõségügyi szakember tanfolyamát elvégezve megfelelõ tudást és végzettséget igazoló bizonyítványt szerezhetsz! Jelentkezz most!

Minõségügyi vezetõi tanfolyam

ISO 9001

Minden olyan cégnél, mely ISO 9001 minõségirányítási, minõségbiztosítási rendszert mûködtet van minõségügyi vezetõ (a funkció neve lehet minõségirányítási vezetõ, minõségügyi megbízott, stb). Jogszabály és szabvány nem határozza meg, hogy milyen végzettséggel lehet valaki minõségügyi vezetõ, de arra van elõírás, hogy milyen feladatokat kell a minõségügyi vezetõnek ellátni. És ezen feladatok ellátásához speciális ismeretekre van szükség. De hol lehet ezeket az ismereteket megszerezni?

Felkészítõk, tanúsítók

Sok felkészítõ, tanúsító szervezett, szakképzõ intézet tart tanfolyamokat a minõségirányítás területén. Számtalan belsõ auditori tanfolyam közül válogathatunk, melynek anyagának egy része a minõségügyi vezetõk számára is használható. Sok vezetõ auditori tanfolyam is van, mely azok számára hasznos, akik fõ, vagy mellékállásban tanúsítással, más vállalatok felülvizsgálatával szeretnének foglalkozni, ezeknek az ismereteknek egy részét is tudják használni a minõségügyi vezetõk. De szinte nincs is olyan képzés, melynek anyagát kifejezetten a minõségügyi vezetõk számára állították össze. A STandard-Team Kft. minõségügyi vezetõ, minõségügyi szakember tanfolyama ilyen képzés!

hirdetes

Tanfolyamok

Más tanfolyamainkhoz hasonlóan a tananyagot a gyakorlati felhasználhatóság szempontjai szerint állítottuk össze. Olyan módszereket ismertetünk a résztvevõkkel, olyan technikákat tanítunk meg számukra, melyek segítségével cégüknél élõvé, a napi gyakorlat során használhatóvá tehetik az ISO 9001 rendszert.

Minõségirányítási rendszer

hirdetes

Szeretnéd, ha a minõségirányítási rendszer nem csak papírok töltögetését jelentené? Ha végre valami kézzelfogható eredménye lenne céged számára? A minõségügyi vezetõi tanfolyam elvégzése után ez nem fog gondot okozni! A képzési programot összeállítók sokéves felkészítõi, tanúsítói, oktatói gyakorlattal rendelkeznek. A tanfolyamok kis létszámúak, gyakorlatorientáltak, a csoportmunkák, szituációs gyakorlatok az életbõl vett, tipikus problémákon alapulnak, így bármilyen tevékenységû cég számára használható ismeretanyagot tartalmaznak. A nehéz gazdasági helyzet miatt nem jut a vállalati költségvetésbõl képzésekre? A minõségügyi vezetõ, minõségügyi szakember tanfolyam költsége elszámolható a szakképezési hozzájárulás terhére!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a... Tovább

a mérés szabályozási rendszere

a metrológiai megerõsítéshez és a mérési folyamatok folyamatos szabályozásának... Tovább

Tovább a lexikonra