notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tanúsítások

hirdetes

Tanúsítások

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A szervezet tevékenysége, mûködése szerint a következõ rendszereket ajánljuk kiépíteni és tanúsítatni.

Ön miért jutott erre a honlapra? Mert ez az oldal egy hatékony, keresõbarát oldal! Szeretne Ön is több látogatót, egy hatékony és üzletet hozó honlapot? Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Tanúsítások

ISO 9001:2001 minõségirányítási rendszer tanúsítása

A minõségirányítási rendszer egy irányítási rendszer a szervezet vezetésére és szabályozására a minõség szempontjából.

A tanúsítás megszerzésével a szervezet

  • mûködése szabályozottabbá válik, hatékonysága nõ,
  • a folyamatok átláthatóvá válnak, a munkák nyomonkövethetõek lesznek,
  • csökken a selejtek száma, a hibás szolgáltatás aránya
  • a feladatokhoz kapcsolódó felelõsségek egyértelmûvé válnak
  • a minõségirányítási rendszer bevezetése révén a cég mûködésének gazdaságossága nõ.

ISO 14001:2005 környezetirányítási rendszer tanúsítása

A környezetközpontú irányítási rendszer a teljes irányítási rendszernek az a része, amely felöleli a környezeti politika kialakításához, bevezetéséhez, véghezviteléhez, átvizsgálásához és fenntartásához szükséges szervezeti felépítést, tervezési tevékenységet, felelõsségeket, gyakorlatot, eljárásokat, folyamatokat és erõforrásokat.

Napjaink fogyasztói már nemcsak a minõséget követelik meg: a vásárlással értékelik a környezeti szempontokat, az ennek megfelelõ gyártást és szolgáltatást. A környezeti terhelés csökkentése, a környezeti teljesítmény növelése egyre inkább elvárás a vevõk részérõl, illetve a szigorodó törvények által a hatóságok felõl is. Ezen kívánalmaknak való megfelelés egyik hatékony módszere az ISO 14000 szabványcsoport szerinti környezetközpontú irányítási rendszer kidolgozása és tanúsítása.

hirdetes

ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer tanúsítása

Magyarországon ma minden vállalatnak, amelynek tevékenysége hatással van az élelmiszer-biztonságra, rendelkeznie kell HACCP rendszerrel. A HACCP rendszer önmagában nem tanúsítható, de az ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer igen, így a vevõk számára objektív bizonyítékot nyújthatunk arra, hogy a termékünk, szolgáltatásunk biztonságos élelmiszert eredményez.
Az ISO 22000 szabvány egységes követelményeket határoz meg a HACCP tervre vonatkozóan is, illetve tartalmazza az ISO 9001 szabvány követelményeinek legfontosabb részét, tehát egyidejûleg ad bizonyosságot a vezetési, élelmiszer-biztonsági, HACCP felkészültségrõl, illetve a gyakorlatról.

OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer tanúsítása

A Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek (MEB rendszerek) az OHSAS 18001 szabvány alapján tanúsíthatóak. A minõség- és környezetirányítási rendszerekhez jól kapcsolathatók a MEB rendszerek.

Hosszú távon is kifizetõdõvé válik, az Európai Unióhoz való csatlakozással várhatóan bevezetésre kerülõ új típusú balesetbiztosítási rendszer miatt a megfelelõen kialakított MEB rendszer. Azok a vállalkozások ugyanis, akik eleget tesznek a munkavédelmi törvényben is elõírt kockázatelemzések és az abban feltárt problémákra megfelelõ intézkedési tervet tudnak bemutatni, várhatóan alacsonyabb biztosítási díjat tudhatnak majd magukénak.

hirdetes

A munkabiztonság és foglalkozás-egészségügy jelenlegi jogi szabályozásának való megfelelés sokkal könnyebben és átláthatóbban dokumentálható, jobban ellenõrizhetõ a vállalatvezetés és a hatóságok szempontjából is.

ISO 17799 Információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítása

A BS 7799/ISO 17799 szabványok korszerû irányítási eszközt adnak az információ védelmére.

A gazdasági élet egyik legnagyobb értéke az információ. Az információ a szervezet vagyonának része, mely lehet a szervezetek számára erõforrás, vagy termék is.

Az információ érték, így vigyázni kell. Az információbiztonság a következõket foglalja magába:

Bizalmasság+Sértetlenség+Rendelkezésre állás.

  • Bizalmasság: annak biztosítása, hogy információ csak az arra felhatalmazottak számára legyen elérhetõ.
  • Sértetlenség (integritás): az információk és a feldolgozási módszerek teljességének és pontosságának megõrzése.
  • Rendelkezésre állás: annak biztosítása, hogy a felhatalmazott felhasználók mindig hozzáférjenek az információkhoz és a kapcsolódó értékekhez, amikor szükséges.

    Ön miért jutott erre a honlapra? Mert ez az oldal egy hatékony, keresõbarát oldal! Szeretne Ön is több látogatót, egy hatékony és üzletet hozó honlapot? Online marketing tanácsadás, honlapkészítés állami támogatás segítségével! Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

eredményesség

a tervezett tevékenységek megvalósításának és a tervezett eredmények elérésének mértéke Tovább

piac

A marketing szempontjából a vállalat számára folyamatosan változó értékesítési... Tovább

Tovább a lexikonra