notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Új épülettel bővül a TurbineAero Thaiföldön, vezérigazgató váltással egybekötve.

hirdetes

Új épülettel bővül a TurbineAero Thaiföldön

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A TurbineAero ma bejelentette, hogy megtörtént a Bangkok közelében, a thaiföldi Csonburi városában, az AMATA CITY Ipari park vámszabad területén felépítendő új épületének ünnepélyes alapkőletétele, valamint, hogy Robert Wilson személyében új vezérigazgató kerül a TurbineAero élére.

Új épület a TurbineAeronál

A TurbineAero, amelynek székhelye az Amerikai Egyesült Államokban, az Arizona állambeli Chandler városában található, a világ egyik vezető független repüléstechnológiaialkatrész-karbantartási, -javítási és felújítási szolgáltatásokat (MRO [maintenance, repair and overhaul]) nyújtó vállalata, amely elsősorban segédhajtóművekkel (APU-k) és az azokhoz kapcsolódó termékekkel foglalkozik. A körülbelül 7500 négyzetméter alapterületű új létesítményben mintegy 250 alkalmazott dolgozik majd, akik a repülőgép-alkatrészek és -rendszerek csúcstechnológiát igénylő tesztelését, karbantartását, javítását és felújítását (ideértve az APU MRO-t és a gépben cserélhető egységek [LRU {line replaceable unit}] és APU-alkatrészek javítását) végzik nemzetközi ügyfeleink számára.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy megkezdhetjük a TurbineAero új APU MRO létesítményének építését Ázsiában. Az új épület egyértelmű bizonyítéka a TurbineAero által az utóbbi két évben elért növekedésnek, és egyben a thaiföldi repülőgépipar fejlődésének is, amelynek cégünk is részese. Ebben az új létesítményben három vadonatúj, teljes mértékben digitális segédhajtómű-vizsgálóállás kerül kialakításra és a a roncsolásmentes vizsgálatok, ellenőrzés, javítás és felújítás céljára szolgáló legmodernebb berendezések biztosítják majd a kimagasló szolgáltatási minőséget. Az új, csúcstechnológiát képviselő berendezések és az üzem térbeosztása lehetővé teszi, hogy tovább csökkentsük az átfutási időket, növeljük a hatékonyságot és javítsuk a teljesítményt" - magyarázta Peter Gille, a TurbineAero Repair-Asia alelnöke és vezérigazgatója. "Egy ilyen létesítmény felépítése rendkívül költséges és igen összetett folyamat, így a projekt ékes bizonyítéka annak, hogy cégünk igazgatósága feltétlenül hisz a Thaiföldi Királyság és az ország azon erőfeszítéseinek sikerében, melyek Thaiföld délkelet-ázsiai innovációs és szolgáltatási központként elfoglalt pozíciójának megerősítését célozzák."

hirdetes

Az új épületről szóló beszámolón felül a cég arról is hírt adott, hogy Robert Wilson személyében új vezérigazgató kerül a TurbineAero, Inc. élére. A TurbineAero vezérigazgatójává való kinevezését megelőzően Robert megalapította 2014-ben az Aerospace Advisory Group, LLC-t, és több vezető repülőgépipari vállalatnál tevékenykedett tanácsadóként, illetve igazgatósági tagként. Rob 27 évet töltött vezetői beosztásban a Honeywellnél és annak elődvállalatainál, mely idő alatt számos kereskedelmi légitársaság, hadi és üzleti repülőgépipari ügyfél kiszolgálásáról gondoskodott. 27 éves pályafutása során a Honeywellnél az utolsó 9 évben a Business & General Aviation ágazat elnöki tisztjét töltötte be.

hirdetes

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a TurbineAero APU szakembereinek globális csapatát irányíthatom egy olyan izgalmas időszakban, amely során a cég további növekedésének biztosítása az elsődleges cél. Örömmel tesszük meg ezt a kulcsfontosságú lépést, melynek eredményeként egy világszínvonalú létesítményt alakíthatunk ki tapasztalt thaiföldi TurbineAero alkalmazottaink számára, és magas minőségű APU MRO szolgáltatásokat kínálhatunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinknek a régióban" - nyilatkozta Robert Wilson.

Amit a TurbineAero, Inc.-ről tudni kell…

A TurbineAero a repülőgépipari ágazat egyik vezető APU MRO szolgáltatója, amely átfogó, rugalmas és megbízható megoldásokat biztosít a globális repülőgépipar szereplői számára. A TurbineAero, amely a világviszonylatban a legnagyobbnak számító, független APU MRO szolgáltató, segédhajtóművek és tartozékaik javításával, értékesítésével, bérbeadásával és tanúsításával foglalkozik. A TurbineAero jelenleg négy telephellyel rendelkezik: három üzleti egység az arizonai Phoenix közelében található, a negyedik pedig Thaiföldön, Bangkoktól nem messze. 

Forrás: mti.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szeretem a bankom

A Budapest Bank szeretem a bankom kampányának online marketing csődje, avagy amikor nem... Tovább

ISO 9001

MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány AZ ISO 9001 egy nemzetközi szabvány. A szabvány alapján... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld