notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jön a Twitter gomb

hirdetes

Jön a Twitter gomb

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Twitter úgynevezett Twitter gombot tervez megjelentetni, mely azt számolja, hogy hányszor osztottak meg egy adott url-t – tudta meg a Mashable.

Jön a Twitter gomb

A Twitter Buttont oda lehet tenni a posztok, cikkek végére (egy sornyi kóddal), az olvasó pedig egy gombnyomással meg tudja osztani a barátaival. A Twitterre megosztó gomb most is létezik, az újítás ebben az lesz, hogy a Facebook like/tetszik gombjához hasonlóan ez is számolja, hogy hányan osztották meg az adott linket. A gombot valószínűleg csütörtökön élesítik. Három különböző nagyságú (110×20, 55×20, 55×63) és öt különböző dizájnú gombot lehet majd az oldalba illeszteni.

hirdetes

A Twitter folyamatosan fejleszti a szolgáltatást, néhány hete jelentették be, hogy hamarosan jön  a Twitter Media, amivel a twitek között jelennek meg a fotók és a videók, nem kell elkattintani.

A mostani újításban valószínűleg benne a Tweetmeme  keze is, ez az a cég, mely a legtöbb retweet gombot készítette, vagyis azokat a gombokat mellyel meg lehet osztani a tartalmat az ismerősökkel. Ezt azonban nem erősítették meg hivatalosan.

Forrás: http://index.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

minõségcél

a minõséggel kapcsolatos valami, amire törekszenek, vagy amit el akarnak érni ... Tovább

folyamat

egymással kapcsolatban vagy kölcsönhatásban álló tevékenységek olyan sorozata, amely... Tovább

Tovább a lexikonra