notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jön a Twitter gomb

hirdetes

Jön a Twitter gomb

Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

A Twitter úgynevezett Twitter gombot tervez megjelentetni, mely azt számolja, hogy hányszor osztottak meg egy adott url-t – tudta meg a Mashable.

Jön a Twitter gomb

A Twitter Buttont oda lehet tenni a posztok, cikkek végére (egy sornyi kóddal), az olvasó pedig egy gombnyomással meg tudja osztani a barátaival. A Twitterre megosztó gomb most is létezik, az újítás ebben az lesz, hogy a Facebook like/tetszik gombjához hasonlóan ez is számolja, hogy hányan osztották meg az adott linket. A gombot valószínűleg csütörtökön élesítik. Három különböző nagyságú (110×20, 55×20, 55×63) és öt különböző dizájnú gombot lehet majd az oldalba illeszteni.

hirdetes

A Twitter folyamatosan fejleszti a szolgáltatást, néhány hete jelentették be, hogy hamarosan jön  a Twitter Media, amivel a twitek között jelennek meg a fotók és a videók, nem kell elkattintani.

A mostani újításban valószínűleg benne a Tweetmeme  keze is, ez az a cég, mely a legtöbb retweet gombot készítette, vagyis azokat a gombokat mellyel meg lehet osztani a tartalmat az ismerősökkel. Ezt azonban nem erősítették meg hivatalosan.

Forrás: http://index.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

igazolás (verifikálás)

annak megerõsítése objektív bizonyíték szolgáltatásával, hogy az elõírt... Tovább

folyamat

egymással kapcsolatban vagy kölcsönhatásban álló tevékenységek olyan sorozata, amely... Tovább

Tovább a lexikonra