notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megújítja humánstratégiáját a Belügyminisztérium

hirdetes

Megújítja humánstratégiáját a Belügyminisztérium

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az emberi erõforrás-gazdálkodás terén a közigazgatásban szerzett tapasztalataikat osztották meg német szakemberek magyar kollegáikkal.

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

A Belügyminisztérium és szerveinek egységes emberi erõforrás-gazdálkodási rendszerének kialakítása a célja annak a twinning programnak, melynek keretében kedden német szakemberek bevonásával tartottak konferenciát a Duna Palotában. 

Dudás Ferenc, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára megnyitóbeszédében elmondta: ha a közszolgálat arculatának megújításáról gondolkodunk, akkor választ kell találnunk a lassúbb elõmenetelre, választ kell találnunk arra a problémára, hogy mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik 2-3 év múltán elhagyják a pályát. 

hirdetes

A közigazgatási államtitkár úgy véli, a magyar közszolgálati és közigazgatási rendszer, valamint a Belügyminisztérium humánstratégiájának megújítása elõtt álló fontos feladat, hogy a hagyományos értékek megõrzése mellett egy értékteremtõ, innovatív mûhelyközeget hozzanak létre a fiataloknak, a köztisztviselõknek, közalkalmazottaknak, rendvédelmi kollegáknak. Dudás Ferenc hozzátette: az egyéni tudást kollektív tudássá kell átalakítani. 

Az új tagországokat segítik 

A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint az Európai Unió speciális támogatásokat nyújt az új tagállamok számára a belépést követõ idõszak problémáinak elhárítására. A nagyrészt uniós pénzbõl, kisebb részben hazai költségvetési forrásokból megvalósuló, fõként intézményfejlesztésre irányuló twinning programok célja, hogy a magyar intézmények szoros kapcsolatot létesítsenek a hasonló feladatkört ellátó uniós társintézményeikkel. 

hirdetes

A jelenlegi program keretében modernizálják a Belügyminisztérium felvételi, teljesítményértékelési, képzési és továbbképzési rendszerét. A projekt tervezett idõtartama 18 hónap, költségvetése mintegy 560 ezer euró. 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

megfelelõség

egy követelmény teljesülése 1. MEGJEGYZÉS: Ez a meghatározás... Tovább

Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium

Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium feladat és hatásköre: Az önkormányzati... Tovább

Tovább a lexikonra