notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Idézetek az üzleti életből - Idézetek és igazságok az üzleti életről, amik segítenek, hogy pozitív és motivált maradj koronavírus idején is

hirdetes

Idézetek az üzleti életről, amik segítenek pozitívan tekinteni a jövőre

CZs
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Mostanság nehéz pozitívan tekinteni a gazdaságra, sikerekre, pénzügyi növekedésre. Vállalkozóként valószínűleg már hetekkel ezelőtt megérezted a koronavírus terjedéséből, illetve az állam intézkedéseiből is fakadó változásokat.

Idézetek az üzleti életből

Ma nem könnyű vállalkozónak lenni

Sokan aggódnak bevételi forrásukért, sokkan félnek a készlethiánytól, mások munkatársaik megélhetésén idegeskednek. Az elmúlt napokban, hetekben, sok ajtó bezárult, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy kinyílt volna helyettük néhány másik. 
Azok, akik otthonról, home office-an tudják folytatni a munkájukat, nagyon is szerencsések, hiszen sokan egyik pillanatról a másikra húzták le a rolót, és tengetik otthon napjaikat a kétségbeesés és bizonytalanság között. Bármelyik csoportba is tartozz, nem engedheted, hogy úrrá legyen rajtad a teljes kétségbeesés.

Korábban már írtunk arról, hogy mi mindent megtehetsz a vállalkozásodért otthonról – akkor is, ha teljes mértékben leálltatok, a cikkünket ITT megtalálod. Most néhány olyan igazsággal jöttünk a legnagyobbaktól, amik segítenek túlélni ezeket a nehéz mindennapokat, és valamelyest pozitívan tekinteni a jövőbe.

hirdetes

Mindig kell egy-két kapaszkodó

Ahelyett, hogy végigpörgeted magad ezeken az igazságokon, egy dologra szeretnénk kérni: gondolkozz el rajtuk, igyekezd átültetni őket a saját helyzetedbe. Hiszünk a pozitív gondolatok erejében, ezekkel az idézetekkel is az a célunk, hogy egy picit átbillentsünk téged a kilátástalanságból a remény felé. Mindig van holnap!

A pozitív, motiváló idézetekért lapozz a következő oldalra!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

környezeti előirányzat

környezeti előirányzat A szervezetre vagy annak részeire vonatkozó, a környezeti célokból... Tovább

vizsgálat

egy vagy több jellemzõ valamely eljárás szerinti meghatározása   Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek