notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

3 Könyv, amit minden sikeres vállalkozó elolvasott: legjobb üzleti könyvek

hirdetes

3 Könyv, amit minden sikeres vállalkozó elolvasott. Csak ajánlani tudjuk mi is!

VN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Vállalkozni szeretnél, ráadásul sikeresen? Vagy nem szeretnél vállalkozni, de azért sikeres szeretnél lenni? A sikert nagyon nehéz megfogni, néha azt is nehéz megmondani, hogy egy-egy ember miért lett sikeres, milyen döntések, és cselekedetek járultak hozzá a végső sikerhez. De van egy tippünk számodra, olvasd el ezt az 3 könyvet, amit minden sikeres üzletember elolvasott, hátha neked is segíteni fog!

Legjobb üzleti könyvek, amit minden sikeres vállalkozó olvas

Legjobb üzleti könyvek: A V mítosz

Ha saját céget szeretnél alapítani, ezt a könyvet semmiképpen sem hagyhatod ki. Egy olyan tudást tár eléd Michael E. Gerber, amely megmutatja, hogy hogyan is kell egy céget jól felépíteni, és nagyon sok hibára rávilágít. Ráadásul mindezt egy történeten keresztül mondja el, ezért könnyen olvasható és értelmezhető. A könyv segít, hogy meghatározd a stratégiai célodat, szervezetstratégiádat, menedzsmentstratégiádat, emberstratégiádat, marketingstratégiádat, rendszerstratégiádat. Ne ijedj meg, ha azt sem tudod mik ezek, a könyveben mindent választ kapsz!

hirdetes

Legjobb üzleti könyvek: Gazdag papa, szegény papa

Szintén egy történetbe, játékosan van leírva sok olyan fontos dolog, ami a sikeres vállalkozás alapját képzi. A könyv legnagyobb értéke, hogy rávilágít az alkalmazottak és a cégvezető gondolkozása közötti különbségre, köztük az apró kis gondolkodás béli hibákra, amik alapjábanvéve változtathatják meg a te életed is. Olyan szemléletmódra tehetsz szert, amivel megértheted, hogy a pénzt nem elkölteni, hanem munkára kell bírni. Izgalmasan hangzik ugye?

hirdetes

Legjobb üzleti könyvek: 4 órás munkahét

A kezdő vállalkozók egyik legnagyobb hibája, hogy mindent maguk akarnak csinálni, szinte semmit sem akarnak kiadni a kezeik közül, de sajnos mindent nem csinálhat egyetlen ember. A könyv legfőbb üzenete pontosan ez, a célszerű munkavégzésre hívja fel a figyelmet, azt mutatja be, hogy hogyan kell a munkát hatékonyan megszervezni, de valójában ennél sokkal többről van szó. Ha most kezdesz el felépíteni egy vállalatot, akkor mindenképpen olvasd el!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

eladási kvóta

Egy termékvonal, egy vállalati divízió vagy egy kereskedelmi képviselő számára... Tovább

beszerzés

Szűkebb értelemben a termeléshez szükséges anyagok, segédanyagok stb. megvásárlását... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Tudomány