notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Vezér-Hús baromfikereskedés honlapja

hirdetes

A Vezér-Hús baromfikereskedés honlapja

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A vezer-hus.hu elõzményei

Sokan esnek abba a hibába, hogy az internetes jelenlétüket át nem gondolva készíttetnek valamilyen honlapot, hiszen „Már mindenkinek van, miért ne lenne nekem is”. Ezek az elkapkodott, koncepció nélküli oldalak jelentik talán az egyik legnagyobb pénzkidobást az internetes jelenlétbe történõ befektetés esetén. A Vezér-Hús Bt.-nek kettõ honlapja volt mielõtt bennünket választott volna, így nem volt nehéz meggyõzni, miért érdemes egy több szakemberbõl álló csapatot, teljes körû online marketing tanácsadást nyújtó céget választani a honlapkészítés során. Nézzük, mire jutottunk, mi a helyzet a jelenlegi oldallal?

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

Baromfihús online marketinggel megtûzdelve

Mint minden esetben, itt is alapvetõ volt – az online marketing stratégia részeként - a színvilág helyes megválasztása, a termékekre koncentrálva. Az oldallal nem csak az éttermeket, a friss baromfihúst nagyobb mennyiségben beszerzõ vendéglátósokat céloztuk meg, hanem azokat a háziasszonyokat, családokat, akik a jó minõségû hússal egy megbízható forrásból szeretnék megalapozni a finom vasárnapi ebédet, amihez az oldalon található receptekbõl akár ötleteket is meríthetnek.

hirdetes
Az online marketing stratégia része volt a megfelelõ kulcsszavakra történõ optimalizálás, a megfelelõ struktúra kialakítása mellett, melyben saját fejlesztésû Mphasis portálmotorunk maximális segítséget nyújtott.

A baromfihús házhoz megy

 
Kezdetben csak az üzletben lehetett hozzájutni a friss húshoz, jelenleg már két autóval szállítják házhoz a termékeket fõleg Budapesten és környékén. Remélhetõleg ez a közeljövõben bõvülni fog, hiszen már az elsõ hetekben több százan látogatták az oldalt, és a számuk folyamatosan nõ. És a minõség? Azt sajnos nem tudtuk befolyásolni, de mi is kipróbáltuk. És, higgyék el, érdemes rendelni!

hirdetes

Hogy mit lehet vásárolni a Vezér-Hús baromfi kis- és nagykereskedésben, arról gyõzõdjenek meg Önök, és válogassanak online, vagy akár személyesen a friss és ízletes húsok közül: www.vezer-hus.hu!

Honlapkészítés és online PR internet marketing tanácsadó segítéségvel?  A hatékony  honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap! Kérd ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

logisztika

A vállalatnál szétszórtan elhelyezkedő, de a termék fizikai mozgatásához kapcsolódó... Tovább

Url

A webcím, más néven URL (mely a Uniform Resource Locator [egységes erőforrás-azonosító]... Tovább

Tovább a lexikonra