notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Vitorlázás, jet ski, vitorlás bérlés, motoros yacht kite és szörf az új Hajozas.com oldal tartalma, a keresőoptimalizálás és a portálkészítés az Abfox feladata volt.

hirdetes

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás a vitorlázás, a hajózás területén

Máté Balázs, online marketing tanácsadó
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

  • php,mysql
  • keresőoptimalizálás
  • online marketing tanácsadás
  • webdesign
A vitorlás portál

Új kezekben a Hajozas.com portál

A Hajozas.com már korábban is létezett, készítője a Standard-Team Kft-volt. A portál rajtunk kívül álló okok miatt (üzemeltetés hiánya) nem volt kifejezetten sikeres. 2007 nyarán a korábbi tulajdonos, Gál József kiszállt a portál tulajdonosai közül, majd a 20 hajóból álló flottája és igen eredményes üzleti tevékenységéről is ismert Láng Róbert vette meg a Hajozas.com Kft. 50%-át. A Hajozas.com Kft. a Standard-Team Kft-vel karöltve elkészítette az új Hajozas.com portált, mely sokkal nagyobb tartalommal és jobb koncepcióval indul el a Hajósok meghódításának. A Hajozas.com portált ide kattintva tekintheted meg: Vitorlás, jetski, motoros yacht, kite és szörf portál

hirdetes

Vitorlázás, motoros yacht, jet-ski, kite és szörf portál

A Hajozas.com egyedülálló kezdeményezés Magyarországon. Nincs még egy ilyen összefogó portál, melyen egyszerre szerepelnek cikkek, hírek, információk, online tanácsadás és rendeteg más a vitorlázó, motocsónakozó, kiteozó vagy szörföző megszállottaknak, versenyzőknek. A szerkesztőség igyekszik nagy hangsúlyt fekteteni azoknak a területekre is, amyelekről a média kevesebbet ír. Ilyenek a Tisza Tó, a Velencei Tó, a Fertő Tó, vagy a kisebb tavak illetve folyóink.

hirdetes

Keresőoptimalizálás az egyetlen használt marketing eszköz

A portál nem hirdet offline formában, a keresőoptimalizálás az egyetlen olyan eszköz, melynek segítségével a látogatókat vonzani szeretnénk. A portál elindulásának 2. hetén a látogatók 65%-a már a keresőkből jött, a látogatottság már most meghaladja a korábbi Hajozas.com portál maximumát!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

hiba

egy szándék szerinti, vagy elõírt használattal kapcsolatos követelmény nem... Tovább

rendszer

egymással kapcsolatban, vagy kölcsönhatásban álló elemek összessége Tovább

Tovább a lexikonra