notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Webhibák elhárítása

hirdetes

Hamisáru figyelmeztetést kap az oldalunk

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A felhasználók védelme érdekében a Google keresési találaton keresztül listázott oldalakat figyelmeztetéssel látja el, ha hibásnak, veszélyesnek feltételezi a StopBadware iránymutató szabályai alapján.


A látogatók figyelmeztetése ez csak egyik része a megoldásnak; az igazi megoldást az eredményezheti, ha webmesterek is figyelmeztetve vannak az oldaluk hiányosságairól és veszélyeiről – és így velük együtt dolgozva sikerül a hibákat elhárítaniuk.

Ez a figyelmeztető eszköz része a Google Webmester eszközöknek, a Diagnosztikai fülön keresztül lesz elérhető abban az esetben, ha oldalad hamisnak lesz ítélve. Egy segítség is megjelenik a hiba pontosabb behatárolásához és az elhárításához.

Veszélyes oldalak

Hogyha oldalad veszélyesnek lett ítélve és úgy gondolod, hogy kijavítottad a hibát, akkor a következő oldalon keresztül kérvényezz egy oldal felülvizsgálatot: http://stopbadware.org/home/review Ha az sikeresen lefut, az oldalad továbbiakban nem lesz hibásnak megpecsételve – és látogatóid biztonságosan használhatják.

hirdetes

A jelenlegi verzió csak a kezdet: terveink szerint több és több információval látjuk el a webmestereket, hogy diagnosztizálják a lehetséges hibákat. Azt is észrevettük, hogy sok esetben nem szándékos a hibás oldalak elkészítése és sok honlap hekkerek támadásának áldozata lett és így eset szét. Kövesd a fejlesztéseinket ezzel az eszközzel és másokkal kapcsolatban a Webmester Eszköztáron belül.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

újramunkálás

tevékenység egy nem megfelelõ terméken, hogy az teljesítse a követelményeket ... Tovább

audit

auditbizonyítékok nyerésére és ezek objektív kiértékelésére irányuló... Tovább

Tovább a lexikonra