notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy szelet Web

hirdetes

Egy szelet Web

Bödör Ferenc programozó
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Várhatóan ma több mint száz weboldalt fogok meglátogatni, ahogy még emberek százmilliói fogják tenni rajtam kívül. Ezen oldalak mennyisége kinyomtatva és összefűzve valószínűleg terjedelmesebb lenne annál a könyvnél, ami az éjjeliszekrényeden hever. Ez a mennyiség egy hónap múlva egy egész könyvtárat is megtöltene

Saját virtuális könyvtár?

Az a gondolat, hogy beléphetek az információ ilyen virtuális könyvtárába mindig is lenyűgözött. Elképzelni, hogy képesek vagyunk visszakeresni az egyik site teljes szövegét, amit interneten olvastál, és megtalálni egy bizonyos idézet alapján azt a részt amit hónapokkal korábban böngésztél.

Elképzelni, hogy mindig pontosan tudod, hogy hol láttál valamit az interneten, mint azt a megfizethetetlen You Tube videót, amin egy régi barátod éppen egy bonyolult táncot próbál előadni több- kevesebb sikerrel.  Továbbá a régi ismeretek segítségedre vannak új információk könnyebb, és gyorsabb hozzáférésében.

Google Web History

hirdetes

A múlt évben indult a Google Web History szolgáltatása, ami egy új funkciója a Google Account-nak, hogy a felhasználok könnyebben és gyorsabban „tájékozódjanak” az általuk látogatott oldalak között.

A Web History segítségével bármely számítógépről gyorsan és egyszerűen hozzáférhetsz ahhoz az információhoz, amire szükséged van. Segítségével vissza térhetsz azokra az oldalakra, amiket korábban látogattál.

Hogy működik  a Web History? Amire szükséged van az egy Google Account és egy Google Toolbar  Page Rank engedéllyel. A Web History a Search History átnevezett, és új funkciókkal kiegészített verziója.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

ISO 9001

MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány AZ ISO 9001 egy nemzetközi szabvány. A szabvány alapján... Tovább

Google Wave

Mi is a Google Wave? A Google Wave egy új online eszköz, amellyel real-time, azaz valós idejű... Tovább

Tovább a lexikonra