notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen a jó honlap design és mit kell kerülnünk?

hirdetes

Milyen a jó honlap design és mit kell kerülnünk?

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ön, mint cégvezetõ, természetesen szeretne egy olyan weblapot, mely külalakjában is mutatja a potenciális és már meglévõ ügyfelek számára a megbízhatóságot és a profizmust.

Temérdek példa van arra, hogy potenciális ügyfelek elfordulnak egy-egy az életben számukra tökéletes cégtõl, mert meglátják az oldaluk és annak külalakja alapján úgy érzik, hogy mégsem ez a megfelelõ cég, akitõl vásárolnak, vagy rendelnek szolgáltatást.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Weboldal

A weboldal szerepe egyre komolyabb tért hódít az üzletszerzés terén. A legjobb és legkomolyabb üzletkötõkkel és kirakatokkal simán felveszik a versenyt. Egy szép és hatékony honlap megsokszorozhatja a bevételét.

Ön vásárolna egy lerobbant üzletben egy koszos kezû dolgozótól például egészségügyi terméket? Szerintem nem.

Cége webes arculatának legfontosabb eszköze, hogy az oldalára eljutó látogatót ott tartsa és ösztönözze a tartalom elolvasására, és ne menjen azonnal a konkurenciához, így sokszorozva meg üzletei számát.

Egy jó honlap külalakja átlátható, strukturált és következetes. A design irányítsa a tekintetet, vezesse végig egy honlap lényeges területein és közben ne hagyja eltévedni. Ezzel együtt legyen egyedi és megfogó.

Mit kerüljünk?

Elsõ és legfontosabb, hogy ügyfeleinknek kell, hogy tetszetõs legyen az oldalunk és nem magunknak formáljuk. Ne essünk csapdába és csak saját ízlésünkre hagyatkozzunk.

hirdetes
  • Kerüljük a túl nagy kontrasztokat, ne égessük ki a monitor elõtt ülõt. Hosszú és nagy tartalom esetén például, nem javaslom a fekete háttéren fehér betût, mert hamar megfájdulhat a feje az olvasónak és inkább elmegy, keres mást.
  • Kerüljük a túl nagy és látványos elemeket, hiszen a böngészõ nagyrészt információt keres. Természetesen ez alól kivétel lehet, ha egy darab terméket akarunk eladni, hiszen ekkor ez a célunk és így elõtérbe hozhatjuk.
  • Kerüljük a linkek eldugását és azok színének keverését. Egységes link designnal a felhasználó már tudja, mire lehet kattintani. Ezt láthatóvá is kell tennünk, hogy elsõre is megtalálja.
  • A fõoldalon hagyjunk helyet ízelítõknek, hogy tudjon válogatni a látogató, azonban legyen a legfontosabb a céloldalunk.
  • Ne dugjuk el logonkat. Legyen ez, amirõl mindig megismernek minket. Akár online akár offline területen is.
  • Ne vigyük túlzásba az animációt és ne használjunk frame-eket. Az animáció elszaporodásával kuszává, átláthatatlanná tesszük weboldalunkat és csak idegesítõvé válhat.
  • hirdetes
  • Ne aggódjunk, ha hosszú az oldalunk vertikálisan. A felhasználók lefele tudnak már görgetni, nem okoz problémát nekik, viszont a folyamatos kattingatás után nem tudják hol járnak, ezért nyugodtan hagyatkozhatunk a hosszabb struktúrára.
  • Ne csak egy felbontásra optimalizáltassunk. Az emberek 60-70% -a 1024*768-as felbontásban használja számítógépét. Azonban Ön nem hiszem hogy a maradék 30-40%-ot ki akarja zárni az ügyfelei közül.

Tehát a külalak a látogató számára hirtelen a legfontosabb elem a honlapján, ezért különös gonddal Online Marketing Szakemberek segítségével érdemes kialakítani. Azonban ez is kevés lehet, ha az oldalunkat mûködtetõ motor vagy a tartalom nem megfelelõ. Honlapkészítés nem mehet tanácsadás és profi szakemberek nélkül.

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Forrás:

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

nemzetközi marketing

A külföldi piacokon végzett marketingtevékenység, ahol a vállalat differenciált vagy... Tovább

vevõi megelégedettség

a vevõ észlelése arról, hogy milyen mértékben teljesültek a vevõ követelményei ... Tovább

Tovább a lexikonra