notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Webáruház készítés

hirdetes

Webáruház készítés

Bacsó Mária menedzser asszisztens
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Egy webshop olyan, mint egy 24 órán át nyitvatartó bolt. Csak a webáruház színvonalát és sikerességét nem az eladó, a berendezés vagy az elhelyezkedés határozza meg, hanem a webshop készítői, illetve üzemeltetői

Egy internetes bolt nem csak egy egyszerű weboldal - mégha a vevők ennyit is látnak belőle - hanem egy összetett rendszer, melyben a sikerhez az összes elem optimális működése szükségeltetik.

Webshop

Léteznek webáruházak, melyek csodálatosak, szépek, illetve olyanok, melyek képesek eladni. A webshop készítés kizárólagos célja az értékesítés teljeskörű kiszolgálása arculati, struktúrális vagy éppen innovatív eszközök alkalmazásával.

Egy webáruház esetében maximálisan érvényesül az online pénztermelés fogalma. Megfelelő kezekben a webáruház elkészítése utáni weboldal (rendszer, bolt) egyenértékű, majd később akár lényegesen több is lehet, mint egy hagyományos utcai üzlet.

Rengetegen vannak már ma Magyarországon, akik naponta hatalmas szeleteket szakítanak ki az átlagos napi 100-150 milliós teljes online forgalomból. Az évi 20-30%-os növekedés pedig tovább folytatódik...

hirdetes

A mai világban ahol a vállalkozót többszörösen is megadóztatják nagyon fontos a kiadások csökkentése. A kérdés az hogy mi minősül kiadásnak és mi befektetésnek. Mi tapasztalatból mondjuk hogy ha egy cég megrendel nálunk egy weboldalt / webáruházat akkor rövid időn belül megtérül a teljes összeg.

Web értékesítés

A webáruház már nem csak tájékoztat vagy hirdet hanem kiváló hatásfokkal értékesít is. A konkurenciával szemben óriási előnyt jelent ha a céges oldalakon felül online vásárlást is kínál ügyfeleinek egy webshop rendszer formájában.

Egy webáruház rendszer a nap 24 órájában várja az ön látogatóit és a leendő vásárlókat. A webáruházban bármennyi terméket kínálhat és a jól kezelhető adminisztrációs felületen mindent könnyedén megoldhat.

hirdetes

Ha webáruház készítésre szánja el magát, akkor ne magában a webáruház felépítésében, szerkezetében gondolkodjon hanem több látogatóban, több potenciális ügyfélben és mégtöbb profitban. A webshop készítése csak egy parányi, jelentéktelennek mondható momentum a tényleges valós pénztermelésig.

Hatékony marketing

A lényeg, mely végül profitot fog hozni Önnek az a reklámozásban, marketingben és keresőoptimalizálásban van. A nyereséget termelő webshopok 99%-a nem a külsejükkel érik el a havi akár több 10 milliós forgalmat, hanem a körülöttük lévő hatékony marketing alkalmazásával.

Több száz keresőszóra a Google első oldalán jelennek meg, jelen vannak több száz magyarországi linkkatalógusban és komoly linkpartneri hálózatot építettek ki ágazati társoldalakkal.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

megbízhatóság

gyûjtõfogalom, amelyet a használhatóság és az azt befolyásoló tényezõk, azaz a... Tovább

fedezetszámítás

A fix és változó költségekkel, valamint a termelési mennyiséggel operálva, a becsült... Tovább

Tovább a lexikonra