notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

YouTube videók, kifizetődő együttműködés a YouTube-al

hirdetes

YouTube Video ID

Bödör Ferenc programozó
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Múlt évben mutattak be egy új alkalmazást, mely egy a YouTube tartalmakhoz fejlesztett menedzselő rendszer a Video ID. Régóta igyekeznek védeni a szerzői jogok tulajdonosait hasonló toolokkal, viszont a Video ID egy igazi áttörés e téren.

YouTobe videók felhasználása

YouTube videók

 

Védelmet és controlálhatóságot nyújt a kifinomult policy engine és a  cutting-edge video matching technológia ötvözése által. További toolokkal a Video ID rendszer lehetőséget ad a szerzőknek a tartalmak blokkolására és engedélyezésére valamint pénzt is kereshetnek, ha engedélyezik videóik felhasználását a YouTube számára.

 

 

Kifizetődő együttműködés a YouTube-al


Ez eddigi összegzések alapján a szerzők többsége kihasználja a Video ID lehetőségeit és szeretnének pénzt keresni tartalmaik megosztásával. Ez ahhoz vezetett, hogy a Video ID partnerek száma is nőtt, miután látták, hogy reklámok hozzáadásával a nézettségük megduplázható. Ez azt jelenti, hogy ha egy szerző azt mondja hogy az videóját eddig 10000 nézték akkor a YouTube még 10000 látogatót hoz neki a reklámok hozzáadásával. Ezt hívják úgy, hogy „partner uplift" és néhány partner esetében 9000%-os látogatottságnövelést eredményezett ez az együttműködés.

hirdetes

Video ID mindenkinek


A hozzáférés a copyright manegmnet toolhoz, nyitva áll az összes jogtulajdonos számára attól függetlenül, hogy hozzárendelik tartalmuk liszenszét a YouTube-hoz, vagy sem. A több mint 300 Video ID parner a technológia által egy új utat járva sikeresen terjeszthetik és értékesíthetik online videóikat.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

információ

értelemmel bíró adat Tovább

környezeti politika

környezeti politika Egy szervezet környezeti teljesítményére vonatkozó általános... Tovább

Tovább a lexikonra