notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

YouTube reklámok blokkolása egyszerűen: Idegesítenek a YouTube reklámok? Mutatom, hogy tüntetheted el őket pofon egyszerűen!

hirdetes

Idegesítenek a YouTube reklámok? Mutatom, hogy tüntetheted el őket nagyon egyszerűen!

VN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Igen-igen én is tudom, hogy van már külön előfizetés, ahol reklámok nélkül lehet a YouTube-ot nézni, meg le lehet különféle reklámblokkolókat is tölteni. De sajnos ezekhez a számomra is csúcsmodern, és extra bonyolultnak tűnő technikához sokan nem értenek, így kénytelenek eltűrni a videónkénti akár 2-3 reklámot is. De most találtam egy nagyon egyszerű trükköt, amit bárki meg tud csinálni, és amivel az összes reklám eltűnik YouTube-ról. 

Youtube reklámok kihagyása egyszerűen

Rengeteg reklám van a YouTube-on

Régebben emlékszem amikor azzal vicceltünk, hogy hosszabb egy-egy reklám spot a tévében, mint a sorozat, vagy film részletek, amiket félbe szakít, nem tudom mostanában ezzel mi a helyzet, mert nem nézek tévét, bár én nem a reklámok hossza miatt szoktam le a tv-ről, mint sokan mások, sokkal inkább a behatároltsága miatt. Megszokhattuk már, hogy bármit csinálunk reklámokkal találkozunk, ami egyébként annyira azért nem rossz szerintem, honnan máshonnan tudnánk egyébként is az akciókról, vagy a legújabb trendi kütyükről. Az online előforduló, személyre szabott reklámok pedig különösképpen hasznosak tudnak lenni. Én egyébként nem utálom a reklámokat, de az, hogy két zene között legalább fél percig reklámot kell hallgatnom, vagy hogy egy hosszabb videó legalább háromszor megszakad, nálam is kiveri a biztosítékot néha.

hirdetes

Így blokkold a reklámokat YouTube-on egyszerűen

Igazából fent azt írta, hogy találtam egy trükköt, valójában az igazság az, hogy nem én találtam a trükköt, hanem egy nálam jóval szemfülesebb felhasználó, aki megosztotta ezt egy portálon, na és én csak ezt az írását találtam meg. Viszont leteszteltem, a trükk, miszerint egészen egyszerűen csak egy pontot kell írni a bármely videó url-jébe a com után így: "youtube.com.”, és működik! Bármelyik vidóval működött eddig, amiket néztem, és tényleg minden reklám eltűnt. Semmiféle beállításokat nem kellett variálni, semmit nem kellett letölteni, telepíteni, megvenni, fizetni, semmi, csak egyszerűen egy pontot tenni, és kész.

hirdetes

Mi van a trükk mögött?

Engem is elkezdett érdekelni, hogy vajon ez hogyan lehetséges, hogy egyetlen apró ponttal az összes reklámot lehet száműzni a YouTube-ról, a választ pedig a PC Fórumon találtam meg, miszerint, hátterében egy egyszerű programozási hiba, illetve a kódok túl merev mivolta áll. Az oldal szerint azonban készülni kell arra, hogy a trükk ismertté válása után kijavítják ezt a hibát, és a pontos url cím használata mellett is előjönnek a reklámok, ami szerintem is elég valószínű, de addig is használjátok ki ezt a remek lehetőséget! Ja és az oldal szerint ez a trükk más oldalaknál is működhet, próbálkozzatok, ha nem szeretitek a reklámokat!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

minõség

annak mértéke, hogy mennyire teljesíti a saját jellemzõk egy csoportja a... Tovább

minõsítési folyamat

az elõírt követelmények teljesítési képességét bizonyító folyamat 1. MEGJEGYZÉS:... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Technológia